13 december, 2016

Våra fyra spår

Välj ett av fyra spår på Pops Extended

Gult: Efterskolverksamhet motsvarande fritids för mellanstadiet eller fritidsgård för högstadiet. Här finns alla möjligheter att spela, sjunga och skapa musik med tillgång till skolans replokaler, studios och musikrum. Alla fritidsledare är musiker och/eller musikpedagoger och handleder gärna dig och dina skolkompisar när ni övar och skapar tillsammans. Här kan man självklart pyssla och leka, och varje vecka har vi utomhusaktiviteter för den som vill springa av sig, spela fotboll eller kanske åka skridskor när isen är spolad på ÖIP. Allt är upp till dig och vi fyller eftermiddagarna med mycket musik! Både spontant och organiserat.

Rött: För dig som inte vill hänga på skolan på eftermiddagarna med ändå vill ha en kurs (grupplektion) i sång, instrument, låtskrivande, musikteori, dans eller något annat kreativt. Se aktuellt kursutbud nedan.

Grönt: För dig som vill ha allt. Häng på skolan och delta i så många aktiviteter du vill. Utnyttja alla skolans resurser, instrument, salar, datorer etc. Och få en musikkurs varje vecka i sång, instrument, låtskrivande, DJ eller annat inom musikens område (se aktuell kurslista i nästa flik).

Du kan också välja till en extra kurs per vecka (dvs om vill ha 2 st kurser per vecka).

Är du osäker vad du vill och vad du hinner med? Börja med Gult spår och utöka sedan med en kurs (rött eller grönt spår) längre fram när du känner dig redo.

Blått: Detta spår gäller för dig som vill gå Alhanko Academy of Ballet (som är ett samarbete med dansskolan Base23). Genom en kombination av dansundervisning på skoltid (elevens och skolans val) och denna specialvariant av Pops Extended, får du många timmar dans per vecka vilket ger en helt unik spjutspetsutbildning för dansare med klassisk balett som främsta intresse. Eleverna på AAB har dansklasser varje dag.